Generelt

Atos Origin underskriver en kontrakt med Wm Morrisons For brændstof-kort Management

London, UK – 11. juli 2006 – Atos Worldline, en Atos oprindelse selskab, annoncerede i dag, at det er blevet tildelt en femårig kontrakt af Morrisons supermarkeder kan give støtte og business Kontotjenester for sin nye visitkort for brændstof. Det er det første kort i UK retail brændstof marked at være EMV kompatibel og Chip & PIN baseret.

Efter en vellykket overtagelse og integration af Safeway websteder, Morrisons agter at væsentligt vokse sin detailforretning brændstof og som en del af dette drev lancerer en ny business-to-business brændstof kortet, EMV kompatibel med Chip og PIN-funktionalitet.

Atos Worldline blev valgt af Morrisons til at administrere alle tjenesteydelser i forbindelse med brændstof-kort fra programbehandling via en webportal med telefonsupport, kredit kontrol og forsikring, konto indehaveren database forvaltning; transaktionsbehandling, såsom online godkendelse og faktura & erklæring produktion; ledelsesinformation; kredit og gæld risiko management services; gennem til kunden støtte tjenester.

Et nøgleelement i den service, der tilbydes af Atos Worldline er dens marked førende godkendelse rating for nye applikationer. Erfaringen har vist, at denne kapacitet har bistået i gør det betydeligt vokse deres forretning konto indtægter og øge markedsandelen.

Atos Worldline blev tildelt denne kontrakt for dets dybdegående forståelse af brændstof markedets behov samt gennemprøvet kapaciteter i støtte og gør det muligt for kunder at betydeligt optimere deres forretningsforbindelser på konto med stærke og innovative løsninger inden for betaling.

Atos Worldline har i mange år processing kort og betaling business af mange store brændstof baserede organisationer, som omfatter kredit, debet, loyalitet, brændstof, flåden og kontokort. Atos Worldline system giver til transaktion tilladelse, dataopsamling, programbehandling og opfyldelse, kredit kontrol og forsikring, kontostyring indehaveren plus købmand refusion af alle korttransaktioner betaling; en ende til ende gennemprøvet løsning, der leverer konkrete fordele og målbare kunde vækst på et konkurrencepræget marked.

Phil Maud, direktør, tankstationer, på Wm Morrisons, Wakefield, “vi valgte Atos Worldline på grund af sin store ekspertise i levering og udvikling af brændstof-kort management services. De klart forstå mulighederne og udfordringer, vi står over for denne sektor i dag og de fremtidige behov på dette marked. Valget af Atos Worldline som vores samarbejdspartner mødte vores behov for en specialist, der forstår vores forretningsmæssige krav, har den teknologi fokus og innovation til at levere og besidder den rette blanding af kreativitet, viden og erfaring”.

“Denne kontrakt giver Atos Worldline med et solidt grundlag til at udvikle vores forhold sammen i en ny æra”, fastslår Peter Phillips, Business Unit direktør, elektroniske betalinger & kortet forarbejdning, Atos Worldline i Det Forenede Kongerige. “Den nye Morrisons brændstof kortet vil være først af sin art i UK retail brændstof marked. Det er enestående i, at det er EMV kompatibel, Chip & PIN baseret og omfatter de krævede niveau for sikkerhed og overholdelse af Morrisons business behov”.

2 thoughts on “Atos Origin underskriver en kontrakt med Wm Morrisons For brændstof-kort Management

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *