Generelt

Gæld Recovery kan være let

OK, så du er op til dit hoved i gæld. Du er stresset, er det nu påvirker den måde, du fungerer og absorbere de fleste af dine daglige tanker. Du har ingen idé om hvad de skal gøre.
OK, første ting først. Tage et skridt tilbage og prøve og se på tingene med et klart hoved. Din gæld er håndterbare. Hvis du har mange regninger og bare ikke råd til dem alle, er den første ting du bør overveje en konsolidering af gælden lån.
En konsolidering af gælden lån vil hjælpe dig ud ved at samle hele din gæld i én månedlig betaling, som du har råd til.
Anden af alle, finde ud af, hvad er en overkommelig sum penge, som du har råd til at betale hver måned. Du ønsker at være en rimelig mængde af kontanter, men du stadig har brug at tage højde for nogle penge til dig selv for at forhindre dig i at glide længere ind i gæld.
Det næste skridt er at skære op din nuværende kreditkort. Jeg ved, jeg er faldet i denne fælde ved talrige lejligheder; Jeg har ikke skære op mine kreditkort og planlagde at bruge dem til ‘Nødsituation kun’. Nå, et par måneder roll, og den nye skjorte, og at tank af gas tilføje til en anden fuld kreditkort. Hvis du ikke længere har kreditkort, kan du blive fristet til at bruge dem.
Endelig skal du løse problemet ved at dræbe det ved roden. Begynde at spare 5-10% af din indkomst og begynde at spare for at købe de ting du ønsker eller har brug for. Den umiddelbare tilfredsstillelse at gøre et køb vil afvikle uforglemmelige dig i det lange løb. Rationalisere hvert køb og forsøge at tage i betragtning, hvis dette køb er en rationel én eller én baseret på følelser. Hvis det er baseret på følelser, tænke over hvordan køb af denne vare vil gøre du føler, så Forestil dig stress af at være i gæld. Hvis du formået at gøre din vej ud af gælden mindst én gang i dit liv, er jeg sikker på din trang til at købe denne vare vil hurtigt blegne.
Følg denne enkle disposition, og din rejse bliver gæld fri vilje være undervejs.

1 thought on “Gæld Recovery kan være let

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *