Portaler

Rebel Wilson kanaler lyden af musik, mens du er på en tur i Østrig

Ligesom LibriVox, Loyal Books er en anden digital samling af gratis lydbøger, og det giver brugerne mulighed for at downloade lydbøger i forskellige filformater. Audible tilbyder i øjeblikket en 30-dages gratis prøveperiode over på deres officielle hjemmeside. For eksempel, her til morgen, fik jeg en e-mail, trust motion af Susan Choi er i øjeblikket (på tidspunktet for mit forfatterskab dette) kun $ 3,99 over på Chirp lydbøger. Med hjælp fra en af mine elever Albert Hart, der har forvandlet sig fra en svag-stram nit til en stærk løs, aggressiv spiller (og indkasseret for over $ 100.000 spiller sporadisk i 2016), vi dykke dybt ind i de spiller, der tillader de bedste spillere i verden til konsekvent at vinde puljer, der ikke tilhører dem. Som et resultat, er millioner af chauffører forbinder deres MP3-afspillere til deres bil stereoanlæg. Hvis eleverne har et bibliotekskort, kan de besøge Overdrive for at finde og downloade millioner af lydbøger og e-bøger.

Hoopla er en anden digital ressource, som mange biblioteker abonnerer på, hvilket betyder bibliotek lånere (ligesom dine elever) kan streame eller downloade lydbøger direkte til deres elektroniske enheder. Offentlige biblioteker har tonsvis af gratis ressourcer. Hvis du har brug for hjælp til at finde gratis lydbøger på Spotify, så tjek Book Riot’s Guide. Jeg købte denne malebog for mig selv og har nydt at bruge det, mens jeg lytter til lydbøger. Som en generel regel, jo større spiller, jo mere hukommelse vil det have. Efter 30 dage koster Prime $12,99/£7,99 pr. måned. Husk, at jo mere viden du har, jo flere penge vil du gøre.

Jeg har siden begyndt et betalt abonnement og vil evangelisere om det til alle, der vil lytte. Jeg researchede og afprøvede en række forskellige apps, der lover dig lydbøger gratis, men jeg inkluderede også et par, som du skal betale for, men tilbyder en ganske god aftale for abonnementet. Der er ikke noget månedligt abonnement. Der er ingen gebyr for at tilmelde dig, så du kan tilmelde dig og købe bøger fra dem så ofte som du ønsker. Uanset om det er en regnvejrsdag, eller du bare vil bruge lidt tid indendørs, kan du prøve nogle af disse aktiviteter alene eller sammen med nogle venner!

Så når jeg ønsker at spille lydbøger, kan jeg ikke finde dem på alle. Ud over de e-mails, kan du også bare gennemse deres hjemmeside for at finde gode tilbud på lydbøger. Dette er en hjemmeside, der omfatter videoer af berømtheder læser børnebøger. Chirp er en lydbog service, der drives af de samme mennesker, der skabte BookBub, en hjemmeside dedikeret til at hjælpe dig med at opdage nye bøger. De fleste mennesker bare tænke på Spotify som en musik platform; men selv dem, lydbøger (https://www.lydbogreolen.dk/) der bruger den gratis version af Spotify kan søge og finde kvalitet lydbøger. 10. Social konnektivitet: Vær en del af en voksende bevægelse af lærere, der går digitalt. Udvælgelsen på Chirp vil ikke være så bred som det er på andre tjenester, især Audible, som kan prale af en masse eksklusive titler kun tilgængelig fra dem.

Dette er ikke en komplet dealbreaker, og jeg stadig bruge begge tjenester, men det er en mindre ulempe. Med hensyn til deres regelmæssigt prissat lydbog, er de prissat på samme måde som andre lydbog tjenester, så du normalt ikke betaler mere for at købe dine lydbøger fra Chirp versus andre udbydere. Lær mere om denne hellige tradition. Vi vil komme til bunds i alle disse spørgsmål og meget mere. Selv om der er færre mennesker, der læser traditionelle bøger, fortæller den anden del af rapporten os, at der er flere mennesker (33% flere mennesker), der lytter til lydbøger. Når du tilmelder dig Chirp, udfylder du en kort undersøgelse, hvor du lader tjenesten vide, hvilken slags bøger du er mest interesseret i at læse.