Generelt

At reducere kreditkort gæld

Introduktion

En af de nemmeste “ting”, der kan ske i livet er, løb løbsk af en stor kreditkort gæld. Uanset af hvilken grund synes at foretage køb med kreditkort lettere end lommepenge for at opnå et produkt eller en tjeneste.

Opretholde høje niveauer af kreditkort gæld er ikke klogt. De rentesatser, der er forbundet med de fleste kreditkort er høj. I virkeligheden, har mange mennesker formået at rack balancerne kortet op, så høj at kun de mindste betaling er foretaget hver måned. Som et resultat, disse mennesker tager år hvis ikke årtier at betale ned deres kreditkort saldi, alt imens spilde en utrolig sum penge i rentebetalingerne alene.

I denne artikel præsenteres en række strategier til at reducere kreditkort gæld. Disse tips er generel karakter, men vil give en person med kreditkort gæld en fast plan for reining i kreditkort saldi.

Overordnede strategi

Målrette de højeste rentesatser. Hvis du kan, overføre restbeløbet til et andet kreditkort, hvor du vil opnå en nul eller lave renter sats for en nærmere fastsat periode. Mens denne balance ikke koster interesse kan du målrette andre fordringer, der er. Sørg for du er forberedt på, når udbudsperioden løber ud og har en anden balance overførsel tilbyde () klar til at overtage. Du skal kigge for at have dit kreditkort ansøgning: et par uger før din nuværende tilbyde periode løber ud. Hvis du ikke kan overføre restbeløbet så betale så meget som du har råd, så balancen reducerer så hurtigt som muligt.

Drage fordel af kreditkort tilbud

Kreditkortselskaber er meget konkurrencedygtige, og som sådan der er nogle meget gode 0% balance overførsel () og købstilbud () tilgængelige. Ser at drage fordel af disse, men sørg for at du har en plan på plads på hvordan man skal håndtere balancen, når tilbuddet slutter. Husk, at gælden ikke er gået væk.

Konsolidering af gælden lån

Som nævnt tidligere i denne artikel, har kreditkort regnskab normalt høje renter. Kombinationen af høje renter og gratis udgifter mønstre kan resultere i den hurtige optrapning af kreditkort gæld.

En konsolidering af gælden lån kan være et udmærket redskab til at bistå med nedsættelse af kreditkort gæld. Konsolidering lån bære interesser priser langt under de af kreditkort. I det lange løb kan en stor penge bevares ved hjælp af en konsolidering af gælden lån.

Hugge op kreditkort

I mange dele af samfundet, er at ordet “selvstændige tilbageholdenhed” passé, ud af stil som sidste års mode. Men i virkeligheden er den bedste måde at reducere kreditkort gæld er gennem selvstændige tilbageholdenhed.

Det er naturligvis let at bandy omkring ord “selvstændige tilbageholdenhed” og meget, meget sværere at praksis personlig kontrol.

Selvom det kan virke komisk på overfladen, er skære op kreditkort en perfekt første skridt til at reducere kreditkort gæld. Ingen kort, ingen opladning, mindre gæld.

Automatiske månedlige betalinger

Mange mennesker forlader betaling af deres kreditkortkonto i bunden af den månedlige bill bunke. Andre primære konti – leje, elektricitet, telefon og lignende–forståeligt nok tage en højere prioritet over kreditkort regninger. Men ofte en person vil bruge penge på tilfældige Køb før du tager på kreditkort saldi. I sidste ende, kreditkort-konto kan ikke udbetales på Slet eller, hvis det er tilfældet, efter udløbet af fristen.

En måde at sikre, at kreditkort betalinger og en måde at sikre, at kreditkort gæld er holdt under en vis grad af kontrol er via en automatisk betalingssystem kreditkortkonti. En persons bank kan arrangere for kreditkort-konto skal udbetales automatisk hver måned.

Ved at sikre, at mindst en base betalingen foretages på kreditkortkonti hver måned, undgås accelereret rentesatser og sen gebyr sanktioner.

Konklusion

I denne artikel, har fået forelagt tre strategier for at reducere kreditkort gæld:

Gæld konsolidering

selvstændige tilbageholdenhed

automatiske betalinger

Ved at følge en eller alle af disse strategier, vil en person arbejde hen imod et mere solidt og tilfredsstillende finansielle stilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *