Generelt

Hvad du skal gøre, hvis du ønsker en faxless kviklån

Der er en masse grunde til, at du ville få brug for en faxløs kviklån ud over det indlysende faktum, at du måske ikke har din egen telefaxmaskine. Nogle mennesker foretrækker en faxløs kviklån, fordi de ikke har noget imod, hvis deres arbejdsgivere lære om deres lån ansøgning. Andre simpelthen ikke ønsker at blive generet med faxning, men uanset årsagen er-følgende trin vil hjælpe dig med at opnå en faxløs kviklån.

Trin 1 der er flere stater, der normalt ikke tillader deres beboere at opnå faxløse kviklån som Montana, Delaware, og New York. Hvis du tilhører en sådan stat, kan du stadig tale med en virksomhed repræsentant at vide, om der er noget andet, du kan arrangere.

Trin 2 Hvis din tilstand, men lovligt giver dig mulighed for at få en faxløs kviklån, så har du et valg om, hvorvidt du ønsker at ansøge online eller personligt. Uanset hvad, skal du indsende de samme oplysninger. Vælg din låne udbyder omhyggeligt. Forespørg med Better Business Bureau om deres omdømme. Sørg altid for, at du har at gøre med en autoriseret virksomhed.

Trin 3 det første sæt oplysninger, du skal angive, vedrører din bankkonto. Dette er meget vigtigt, fordi din bankkonto er, hvor de vil deponere de penge, du låner, og på samme tid, det er også, hvor de vil være at trække deres penge fra at inkludere eventuelle renter og lån gebyrer.

Du vil måske bemærke, at de ikke spørger om din kredit, men det er normalt med kviklån selskaber. De er virkelig ligeglade, hvis du har dårlig eller god kredit, lige så længe du opfylder alle deres krav-som er forholdsvis lettere end hvad andre typer af lån ville kræve.

Efter at have fremlægge dine bankkontooplysninger, vil du blive bedt om at acceptere en af de to almindeligt anvendte betalingsmetoder for kviklån. Du kan acceptere at få pengene elektronisk og automatisk trukket tilbage fra din konto, eller du kan udstede en fremdaterede check.

Trin 4 denne gang skal du angive dine ansættelsesoplysninger. I de fleste tilfælde, en kviklån selskab vil kun godkende Låneansøgninger af mennesker, der har været med sin nuværende forbrugslån online arbejdsgiver i mindst to måneder. Alt længere er meget bedre, selvfølgelig, fordi det mindsker chancen for, at personen bliver fyret, skiftende job, eller at tage ud.

Normalt skal du faxe din lønstub eller et lignende bevis for ansættelse til bekræftelse. Men da det er en faxløs kviklån, du er interesseret i-uanset af hvilken grund-så er du nødt til at give virksomheden med kontaktoplysninger om din arbejdsgiver. De vil normalt kontakte din arbejdsgiver pr. telefon for at bekræfte din ansættelsesstatus. Hvis du ikke ønsker, at der skal ske, kan du bare nødt til at genoverveje den “faxless” del af din kviklån.

Trin 5 bestem, hvor mange penge du har brug for. En kviklån på $100 ville normalt pådrage $15 til $30 i form af låneomkostninger, men hvis du er heldig, kan du beskæftige sig med en kviklån selskab, der ikke beder om nogen rentebetaling, hvis du kunne returnere deres penge før deadline.

kviklån sjældent beløb ud over $1.000 og med forfaldsdatoer længere end to uger. Forfaldsdatoen falder normalt på den dag, du modtager din næste løncheck.

Trin 6 endelig, Læs vilkår og betingelser omhyggeligt, før du benytter et lån. Og når du får dine penge, skal du sørge for at bruge det klogt og spare flittigt at være i stand til at betale det ud til tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *