Generelt

Netværk For succes

Business networking er en kraftfuld måde at fremme din forretning. Møde andre erhvervsfolk er en væsentlig del af opbygningen af din egen virksomhed. Virksomheder trives når partnering med andre og business netværk gør det muligt for dig at gøre dette. Ingen mand/kvinde er en ø, og det samme gælder for din virksomhed. Alliancer og partnerskaber vil give din virksomhed til at vokse og ekspandere. Plus du får nye klienter og kunder når du netværk.
Hvor kan du netværk? Her er et par steder:
* Seminarer
* Møder
* Sociale sammenkomster
* Business forum og netværk.
Seminarer er en god måde til netværk, som du vil møde andre, der er interesseret i business. Disse mennesker, der kommer til at lære kan være gode kandidater til dit produkt/service. Lær at nærme sig andre og gøre samtale før at nævne dit produkt/service, så du kan få adgang til om de vil være interesseret. Altid deltage i seminarer, som vil tiltrække dine målrettede marked.
Forretningsmøder: når du møde mennesker fra andre virksomheder kan du blande sig med dem og tjek samarbejdspartnere og mulige kunder. Virksomhed til virksomhed er en kraftfuld måde at netværk.
Sociale sammenkomster: du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker er interesseret i business og ville elske at starte deres egne, hvis de kun vidste hvordan. Ved at gøre samtale og diskussion kan du finde ud af, om ville nogen være interesseret i dit produkt/service.
Business Forum og netværk: du kan ikke åbent annoncere i fora, men du kan altid forlade dit “visitkort” eller Signa. Normalt dit navn og hjemmeside URL. Være aktiv besvare spørgsmål (etablere din troværdighed) og stille spørgsmål (andre folks meninger kan være meget værdifuldt). Du vil blive kendte og andre medlemmer af forum vil tjekke din hjemmeside og endda deltage i dit nyhedsbrev. Disse er meget målrettet og værdifulde kundeemner.
Når du deltager i funktioner, som seminarer og møder du ikke kun bringe dit visitkort, men som regel også bære et navneskilt. Ofte disse er papir eller fastgjort. En dejlig overvejelser om du og dit firma er til at bære en magnetisk navneskilt. Du kan tilpasse dem med dit firmalogo og de vil se bedre ud end den konventionelle papir og besejrede udvalg. De tilføje klasse og skelnen til dit billede, øge troværdigheden af dig og din virksomhed. Du kan gøre dem unikke og originale bruger dem som en god samtale stykke eller “isbryder”. Magnetiske badges kan være en særpræget måde at introducere dig selv i enhver virksomhedsfunktion.
Undervurder aldrig kraften af socialt samvær i erhvervslivet. Du lære nye idéer fra andre i din branche og blive kendt som ekspert i dit område. Begge disse business taktik kan føre til langvarige relationer og nye kunder.

1 thought on “Netværk For succes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *